BEHANDLING

 

PSYKOTERAPI

Psykoterapi er en samtaleterapi.
Ved hjælp af samtalen fokuserer vi på at definere hvad det er du gerne vil have hjælp til og herefter arbejder vi med de tanker, følelser, handlinger og hændelser der gør at du eksv. er blevet stresset, har lavt selvværd, føler dig trist eller føler angst.
Ofte vil jeg her benytte TFT/EFT da min erfaring er at vi forløser mere end hvis vi "bare" samtaler.
Dette afgøres dog af dig - nogle ønsker ren samtale og så er det det vi gør.
Læs mere om TFT/EFT herunder :

 

TANKEFELTTERAPI - EMOTIONEL FREEDOMSTEKNIK

TFT/EFT

SUCCES-RATEN

Succesraten med denne metode er på over 85% og kan hjælpe på ting som :
 
Skyldfølelse
Vrede
Smerter
Eksamensskræk 
Traumer
Stress
Sorg
Manglende mod til at skabe forandring
Fysiske og psykiske smerter
Depression
Samlivsproblemer
Angst
Koncentrationsproblemer
 
Samtidig har jeg hjulpet mange Særligt sensitive. Når vi får arbejdet med alle de ordløse tilstande hjælper det stort på sensitiviteten. Sensitiviteten sidder i vores overloadede nervesystem, så vi tjekker ud hvorfor det er overloaded og giver denne  "taletid" Mangler du at give dit nervesystem "luft" ? mangler du at skabe space og har du brug for hjælp til dette ? 
 

Jeg behandler med TFT/EFT som er en yderst effektiv traumeforløsende metode.

TFT (Tankefeltterapi) og EFT ( Emotionel Frihedteknik) kan bruges hvis du har fysisk eller psykisk ubehag.
Metoden er uden bivirkninger den er dermed skånsom, effektiv og har en høj grad af succes.
I en Argentinsk undersøgelse af klienter med angst, oplevede 90 % bedring mens 76% blev HELT fri for symptomer på gennemsnitlig tre behandlinger.

BEHANDLINGEN OG MINE ERFARINGER

BEHANDLINGEN : Jeg stimulerer/banker let på akupunkturpunkter i vilkårlig rækkefølge samtidig med at du siger de sætninger vi sammen har fundet frem til og som beskriver det problem vi skal arbejde med. 
 
HVORFOR VIRKER DET ? Fordi i denne behandlingsform tænker vi i/tager vi udgangspunkt i krop/tanke/følelse som en helhed.
Mange mennesker befinder sig i deres tænkehjerne, den hjerne hvor fornuften sidder og det er her vi selv tror vi kan tænke os ud af problemerne. I virkeligheden når vi oplever noget traumatisk/noget ubehageligt/noget der har "sat sig" , så tager det plads i vores kropshjerne. Kroppen husker og derfor kan vi heller ikke styre det når vi bliver trigget, selv om vi med fornuften godt ved at vi handler ulogisk. TFT/EFT metoden kan netop forbinde det følelsesmæssige med det fysiske.
 

MIN ERFARING

Jeg har igennem min uddannelse og som selvstændig behandlet en del og ser at dette ER en simpel og helt utrolig traumeforløsende, og forandringsskabende metode for dem der benytter den. 
Jeg har hjulpet mange med lavt selvværd, hjulpet med tristhed, jalousi, depression, sorg, hæmmende frygt og angst, skyld, vrede, fysiske smerter, traumer og meget andet
 
RING OG HØR NÆRMERE... Heidi Bartholin mobil : 28300816 eller send sms måske er jeg i gang med at behandle og så vender jeg tilbage til dig så snart jeg kan.
 
Du kan læse mere om TFT/EFT her :  https://mygind.dk/om-tfteft/
 

TBT OG METASUNDHED


TBT - EN FORKORTELSE AF TRANSBIOLOGISK TRAUMETERAPI


Uddannelsen tager 1 år i Heilesen og Myginds regi. Med denne terapiform kan vi nu nå længere tilbage at heale traumer. Vi går tilbage i biologien og lykkedes nu med at heale helt ned på celleplan. Forestil dig at du kan arve traumer fra dine forældre og de fra deres forældre osv...
Her får vi muligheden for at "stoppe her" - at undgå at give det videre og samtidig få det meget bedre selv. Fantastisk redskab som sammen med TFT´en kun har givet mig større og bedre muligheder for at hjælpe dig.

METASUNDHED.

Hvis du samtidig har fysiske issues brruger jeg min viden om og min uddannelse i metasundhed i vores samtale. Og du vil hurtigt fornemme om det giver mening for dig.


Har du interesse i emnet kan jeg anbefale Bogen :
Helbred dit liv af Louise Hay
Den intelligente krop af Susanne Billander
Kroppens Hemmelige sprog af Inna Segal
 
 
 
 
Heidi Bartholin Lauritsen | CVR: 39401924 | Holmevænget 4, 5854 Gislev - Danmark | Tlf.: 28300816 | digifokusheidi@gmail.com